Mijn Doesburg 2013 vrijdagochtend van start

Bekende en minder bekende Doesburgers komen tussen Kerst en Oud&Nieuw weer voorbij in de speciale rubriek Mijn 2013 op DoesburgDirect.nl. Elk uur blikt een Doesburger terug op het afgelopen jaar en vertelt hij of zij welke droom er komend jaar uit moet komen. Dit jaar telt de oudejaarsrubriek een recordaantal deelnemers.

 

Net als voorgaande jaren staat DoesburgDirect.nl tussen Kerst en Oud&Nieuw in de ‘oudejaarsmodus’. Om een soort van Top2000-gevoel te geven, wordt elk uur een interview met een bekende of onderbekende Doesburger gepubliceerd. Dit aan de hand van een zestal vaste vragen.

 

Het aantal deelnemers dit jaar tijdens de derde editie van de rubriek is weer gegroeid. Namen er vorig jaar nog ruim dertig Doesburgers deel aan de oudejaarsrubriek, dit jaar schiet de teller dik door de veertig. Met weer een paar klinkende namen. Zoals prominente personen uit het bedrijfsleven, cultuur, politiek en vanzelfsprekend trouwe volgers en deelnemers van DoesburgDirect.nl.

 

Vrijdagochtend om 10.00 start de rubriek met het eerste interview. Een uur later gevolgd door het tweede vraaggesprek. En zo verder, tot eindejaarsdag. De redactie hoopt dat ook dit jaar de rubriek weer in de smaak valt. Vorig jaar zorgde het voor veel bezoekers op de website, een teken van waardering.

 

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Richard,
  Ik wens je veel suc6 met de zeer vele terug blikken.

 2. Appie van der Beek

  Succes Richard, we kijken er weer naar uit.

 3. Johan Metgezel

  Ontzettend leuk weer om te lezen deze speciale rubriek Richard. Ik miste echter wel een vertegenwoordiger van de SP, “bewust”……..???

 4. Richard Kok

  John,
  Heb drie prominente SP’ers uitgenodigd. Een heeft zich netjes bedankt, de andere twee hebben ondanks twee herinneringen niet gereageerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑