Raymond van Hal wint Singelloop in Doesburg


Raymond van Hal uit Doesburg heeft Singelloop 2012 gewonnen. De atleet won voor de ogen van vele toeschouwers de hardloopwedstrijd op Koninginnedag met een kleine voorsprong op Geert-Jan te Boekhorst, eigenaar van kapsalon Rootz in de Kerkstraat op steenworp afstand van de finishstreep van de Singelloop.


Het centrum van Doesburg kleurde de gehele dag oranje aangevuld met een stralende zon. Tegen het begin van de avond kwamen 47 jongeren en 23 senioren aan de start van de Singelloop, de traditionele hardloopwedstrijd rond Koninginnedag die sinds twee jaar weer op het programma stond.


Bij de jeugd won SC Doesburg-lid Levie van Stiphout voor nationaal zwemtalent Aniek Bloemendaal. De jongeren liepen een ronde van zo’n tweeënhalve kilometer met start en finish in de Kerstraat nabij de kerk.


Voorafgaand aan de seniorenwedstrijd liepen de Hanze-Runners een estafette. De Hanze-runners bestaat uit leden die meerdere malen per week hun hardloopschoenen aantrekken om een sportieve ronde te maken in en rond Doesburg.


Het klapstuk, de seniorenwedstrijd, werd een prooi voor Raymond van Hal. Van Hal ging als een speer van start en behield na twee ronden de leidende positie, kort voor Te Boekhorst. De Singelloop vormde het sluitstuk van een zonnige en gezellige Koninginnedag in Doesburg.


Tip
Bekijk de foto’s van de Singelloop 2012

4 reacties

 1. Carla

  Hallo Richard, wat een snelheid met de foto’s maar een goede weergave van de Singelloop.

 2. Casper Bakker

  Goed dat de Singelloop weer terug is. Tot volgend jaar!

 3. Sander

  Het was fantastisch. Erg leuk om dit weer mee te kunnen maken. Dank aan alle lopers, verkeersregelaars en publiek langs de kant voor dit feestje

 4. Mark

  gefeliciteerd Raymond. Wat was de winnende tijd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑