Reisburo Lensink viert jubileum met verrassingsballonnen

Reisburo Lensink in de Meipoortstraat in Doesburg bestaat 25 jaar. Om het jubileum te vieren hangen er in het reisbureau deze maand 40 ballonnen, gevuld met verrassingen.

Iedereen die deze maand boekt, mag een ballon kapot prikken. De kans bestaat dat in de ballonnen waardecheques of reisattributen zitten.

25 jaar geleden begon Dorinde Lensink met een zelfstandig onafhankelijk reisburo, aangesloten bij ANVR en SGR. In de 25 jaar heeft ze met haar team mensen naar alle uithoeken van de wereld geholpen. Zoals ze zelf wel eens zegt ‘ik kan wel een boek schrijven over wat er allemaal voor bijzondere dingen hebben plaatsgevonden of worden verteld door onze klanten’.

Ondanks crisis en internet, blijft persoonlijk contact en advies een van de belangrijkste speerpunten van Reisburo Lensink. ’In 25 jaar leer je mensen kennen en kun je goed inschatten wat voor hun een passende vakantie zou kunnen zijn. Niet voor iedereen is een reis uitzoeken een eenvoudige opdracht. Via het reisbureau boeken spaart geld, tijd en ergernissen uit’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

3 reacties

 1. Anja Beckmans Prinsen

  Gefeliciteerd, Dorinde en Margreet! En bedankt voor het zoeken én vinden van de mooiste en betaalbare reizen!

 2. Henk ter Bogt

  Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarige jubileum.
  Jullie hebben ons destijds geweldig geholpen met onze reis naar New Zealand. Niets is jullie teveel. Altijd behulpzaam en zeer vriendelijk. Dankjewel. Wens jullie nog vele jaren toe. En zeker tot ziens.

 3. Marjolijn van der Krul

  Van harte gefeliciteerd Dorinde en Margreet met jullie 25 jarig jubileum.
  Dank jullie wel voor jullie hulp bij het boeken van onze vakanties
  en de vele tips die we daarbij kregen.
  We hopen nog lang van jullie behulpzaamheid te kunnen genieten
  en we wensen jullie dan ook nog vele jaren toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑