Rosalie de Graaf ‘Beste Jonge Ondernemer 2019’ bij De Jonge 100

De winnaars van De Jonge 100 zijn zondag bekend gemaakt. De Jonge 100 is dé lijst van Nederlands meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot en met 25 jaar. De Doesburgse Rosalie de Graaf viel in de prijzen.

In vier categorieën maakten de jongeren kans op een prijs voor hun prestaties om de wereld een stukje beter, leuker of mooier te maken. Kunstenares Rosalie de Graaf werd met haar bedrijf RoosArt de meest talentvolle ondernemer van dit jaar.

Rosalie ontdekte het schilderen op haar veertiende en startte anderhalf jaar geleden haar bedrijf RoosArt. De voormalig geneeskundestudent maakt hyperrealistische schilderijen, portretten en wandschilderingen in opdracht. RoosArt haar bekendste werk is een enorme muur met een zoenende Trump en Poetin. Rosalie reist heel de wereld over voor haar kunst en heeft al groot naam gemaakt in de wereld van street art.

Zo maakte ze afgelopen jaar een tour door verschillende landen in Azië waar ze grijze muren in sloppenwijken omtoverde tot ware kunstwerken. Onlangs werd ze uitgenodigd door het Nationaal Museum in Wenen om daar een werk te maken. RoosArt zet zich in voor een wereld met meer kleur en heeft als doel in zoveel mogelijk landen een muurschildering te maken.

Naast Rosalie wonnen er nog andere inspirerende jongeren in de andere drie categorieën. Rapper Snelle kwam als grootste idool uit de bus. Frenkie de Jong werd de grootste sporter tot en met 25 jaar en in de categorie Visionairs won Teun Toebes voor zijn stichting voor mensen met dementie.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

1 reactie

  1. P pauw fotografie

    Gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑