Ondernemers in de binnenstad van Doesburg houden in december tal van activiteiten. Bezoekers van de binnenstad worden onder andere getrakteerd op muziek, extra koopdagen en een heuse wensboom.

De Doesburgse binnenstad bruist in december van de activiteiten. Zo is er op zaterdag 14 december om 13.30 uur een spontaan kerstoptreden van een muziekkoor.

Zondag 15 december is er een koopzondag waarbij winkels van 12.00 tot 17.00 uur zijn geopend. Ook de Kerstman is dan aanwezig en er is een ‘zingende kerstboom’.

Op zaterdag 21 december is het mogelijk om een wens in de wensboom op de driesprong bij Café DuMidi te hangen. Dat kan van 11.00 tot 16.00 uur. Op dezelfde dag is er om 13.30 uur een kerstoptreden van saxofoon combo ‘nieuw leven’.

Op zondag 22 december is er wederom een koopzondag. De winkels zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur en loopt ook de Kerstman weer door de binnenstad.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.