De in maatpak gestoken relatiefluisteraar Arnout van den Bossche houdt op zaterdag 28 om 20.00 uur spreekuur in de Gasthuiskerk in Doesburg. Deze echtscheidingsadvocaat en relatiedeskundige uit Vlaanderen heeft aan enkele stiften en een tekenbord genoeg om zijn publiek een hilarische avond te bezorgen.

 

Je moet het maar doen, als Vlaamse cabaretier prijzen wegkapen in Nederland. Arnout Van den Bossche deed het. Hij won de Humo Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival en veroverde een finaleplaats bij het VARA Leids Cabaret Festival.

 

Alsof dat nog niet genoeg was veroverde Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival, de moeder der Nederlandse cabaretwedstrijden. Tijdens de finalistentournee maakte hij daarna indruk met zijn programma De Relatiefluisteraar.

 

Arnout Van den Bossche beheerst perfect het typetje van de gladde, in maatpak gestoken echtscheidingsadvocaat. Zo ontpopt hij zich tot een relatiedeskundige in een vaak gortdroge show die hij verpakt als een relatiecursus.

 

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 13 euro per persoon.

Foto: Filip Naudts

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.