René van Doornum, bekend van Gasthuis Du Soleil in de Gasthuisstraat, start met een cateringtak. Onder de noemer Du Soleil Dapur Mas gaat hij cateringklussen verzorgen waarbij de Indonesische en Aziatische keuken centraal staat.

Authentieke en traditionele gerechten uit de Indonesische en Aziatische keuken. Dat is de culinaire koers van Du Soleil Dapur Mas, zo laat de ondernemer weten.

Als cateraar verzorgt Du Soleil Dapur Mas gerechten, hapjes of buffetten bij mensen thuis, in de tuin, op het strand, ‘waar u maar wilt, zorgen wij voor heerlijk eten in Aziatische stijl’, aldus Van Doornum.

Van Doornum laat verder weten ook entertainment en thematische aankleding te verzorgen. Handig voor bruiloften, bedrijfsevenementen, recepties of feestelijke bijeenkomsten in Oosterse sferen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.