Reserveringen Expeditie Doesburg777 komen op gang

Na de zomervakantie zijn de repetities voor Expeditie Doesburg777, de slotvoorstellingen van Doesburg777, weer in volle gang. Meer dan 250 spelers, dansers, zangers, musici en begeleiders werken hard aan de 18 scènes van Route 777, Route Burg en Route Does.

 

Ook het publiek is al in beweging gekomen. Meer dan twee derde van het aantal beschikbare plaatsen is al gereserveerd, zo laat Doesburg777 weten in een persbericht. Wie alle routes wil zien, moet nu snel reserveren.

 

De voorstellingen van Expeditie Doesburg777 zijn op 10, 11, 12, 17, 18 en 19 september. Het publiek gaat die dagen in groepen met een eigen publieksbegeleider van locatie naar locatie.

 

Elke route is een complete voorstelling. Wie alle routes wil zien moet dus voor drie dagen plaatsen reserveren. Dat kan via de website (www.d777.nl). ‘Honderden Doesburgers hebben de website al weten te vinden en plaatsen gereserveerd. De meesten komen in (grote) groepen en gaan twee of drie keer kijken’, aldus Jeanet Hacquebord, projectleider Expeditie Doesburg 777.

 

Meer informatie over de routes, de scènes en de spelers is te vinden op de website www.d777.nl. Daar staat ook de link naar het reserveringssysteem waar precies is te zien op welke dagen nog plaatsen vrij zijn.

1 reactie

  1. Mieke Wijnakker

    Meer dan 150 Doesburgers zijn al weken aan het oefenen. Deze mensen zijn allen zeer enthousiast en spelen, dansen, of maken muziek 5 keer per avond op bijzondere locaties. Bekijk Doesburg eens van een andere kant. Laat u verrassen, door dit bijzonder spektakel en ga kijken naar uw buurman, vriendin, familielid, of collega nu er nog kaartjes zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑