Na een lange sluiting als gevolg van de coronamaatregelen is de horeca sinds enige tijd weer open. ‘Het meest opgevallen aan de gasten is de blijheid’, laat Margreet Deen van restaurant De Liefde weten.

Restaurant De Liefde kijkt terug op een goede periode sinds de heropening van de horeca. ‘Het meest opgevallen aan de gasten is de blijheid. Gasten vinden het heerlijk om weer naar de horeca te kunnen en verheugen zich erop. Natuurlijk ook mede dankzij het mooie weer’, stelt Margreet.

De Liefde werkt sinds de heropening met een nieuwe menukaart, nieuwe lunchkaart, nieuwe wijnen en borrelhapjes. Margreet: ‘De reacties van de gasten waren heel positief. We werden gefeliciteerd en er werd ons een hart onder de riem gestoken. Omdat we nu de straat over steken naar het terras, stopten auto’s om te toeteren en succes te wensen. Heel leuk allemaal’.

De Nederlandse horeca ging door de coronamaatregelen van het kabinet op 15 maart abrupt dicht 0m 18.00 uur. Vanaf 1 juni mocht de horeca vanaf twaalf uur ’s middags weer zijn deuren openen. De Doesburgse overheid heeft horecazaken ruimte gegeven om extra terrasruimte te creëren, om zo ietwat terug te winnen van de verloren omzet.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg.