PlusFit is weer open. Het bedrijf was enige tijd gesloten vanwege de coronamaatregelen en heeft bij de heropening de vestigingen op Het Mauritsveld en aan de Wilgenstraat aangepast aan de nieuwe tijd.

Een van de grootste veranderingen is dat de locatie aan de Wilgenstraat een vrijwel volledige kopie heeft van de Milon-cirkel. Dit zijn diverse moderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. Dus naast de personal- en groepstraining is hier ook kracht- en cardiotraining mogelijk.

Op het Mauritsveld is de indeling in de zaal aangepast, zodat de apparaten anderhalve meter van elkaar staan. Ook is er een andere route aangelegd en zijn er aanpassingen in de ruimtes gedaan.

Daarnaast werkt PlusFit met een online reserveringssysteem waarop ingeschreven kan worden als je wilt komen trainen.

De persoonlijke benadering waar PlusFit om bekend staat, verandert niet. Doordat er met een kleiner aantal mensen tegelijk kan worden getraind, is er nog meer zicht op het uitvoeren van de trainingen en is het eenvoudiger om vragen te stellen aan de medewerkers. Ook hoeven deelnemers minder lang op hun oefeningen te wachten en is er altijd een trainer of fysiotherapeut in de buurt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg