Peter-Paul Tazelaar en Doro van Vogelpoel openden enkele maanden geleden restaurant Hapas en Tapas bij de Bouche. Deze maand zetten ze een groep vrijwilligers in het zonnetje en willen hiervan een jaarlijks initiatief maken. Dit jaar de Doesburgse brandweer aanschuiven.

Peter-Paul en Doro zijn voornemens ieder jaar een groep Doesburgse vrijwilligers uitnodigen in hun restaurant. Zij trakteren Doesburgse vrijwilligers op een volledige verzorgde avond met eten en drinken. Op deze manier vinden zij het leuk om een bijdrage te leveren aan gemeenschap waar zij nu zakelijk en privé deel van uit mogen maken.

Op Facebook deed Hapas en Tapas bij de Bouche een oproep. Welke vrijwilligers verdienen een lekker etentje? Heel veel vrijwilligers werden genoemd en al hun werk wordt ontzettend gewaardeerd, de keus was dan ook erg moeilijk. De winnaars van dit jaar zijn de vrijwilligers van de Brandweer Doesburg.

De vrijwillige Brandweer moet altijd klaar staan in geval van nood. Geheel belangeloos zetten zij zich in voor de veiligheid in Doesburg en omgeving. Hierom verdienen zij dit jaar een geheel verzorgde avond bij Restaurant Hapas en Tapas bij de Bouche, zo laat het restaurant weten.

Om zogeheten ‘prankcalls’ te voorkomen, wordt niet gezegd wanneer het vrijwilligersdiner is. Wel is bekendgemaakt dat burgemeester Loes van der Meijs aanwezig is om de brandweer te bedanken voor hun inzet.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.