Het Gildehof in Doesburg heeft er een nieuwe winkel bij. Spiritueel Tussen Hemel en Aarde is er gevestigd aan de Meipoortstraat 39-d en biedt een breed assortiment aan producten en diensten.

Zoals de naam al doet vermoeden,  kunnen bezoekers hier terecht voor wierook en toebehoren,  salie, orakel- en tarotkaarten en reikibehandelingen (op afspraak) en niet te vergeten een ruim assortiment edelstenen en mineralen. Ook behoren zoutlampen en theelichthouders van Himalaya zout tot het vaste assortiment.

Ook kunnen bezoekers er uitstekend terecht voor leuke en betaalbare cadeautjes, en zijn er elke keer leuke aanbiedingen. Door de open en gemoedelijke sfeer in de zaak loop je makkelijk naar binnen voor een praatje of informatie.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur, en elke eerste zondag van de maand van 11.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.