Rob Jansen en John Trentelman nieuwe trainers Doesburg

Rob Jansen en John Trentelman vormen volgend seizoen het koppel dat het eerste elftal van Sportclub Doesburg gaat leiden. Gisteravond bereikte Sportclub Doesburg een akkoord met de oud-inwoners van Doesburg.


Dat laat Rodney Hartgers namens de Technische Commissie van de zesde klasser weten. ‘We hebben bewust gekozen voor een ervaren Doesburgse trainer in combinatie met een jongere trainer vanuit de club die weet met welke opbouw we de laatste jaren bezig zijn.’


Trentelman is een ervaren hoofdtrainer en leidde in het verleden onder andere Eefde en Worth Rheden. Ook was hij twee seizoenen lang hoofdtrainer van Sportclub Doesburg in 2000 en 2001. Rob Jansen voetbalde jaren in het eerste van Doesburg en schopte het in de jaren negentig van de vorige eeuw zelfs tot de eerste klasse.


Ralph Hartgers maakt dit seizoen als hoofdtrainer af. Hartgers nam het over van de opgestapte Rob Teering. Met het koppel Trentelman-Jansen hoopt Sportclub Doesburg de zorgvuldig uitgestippelde weg optimaal in te vullen.


Zie ook:
Ralph Hartgers rest van seizoen trainer van Sportclub Doesburg

Rob Teering weg bij Sportclub Doesburg

1 reactie

  1. appie ban der beek

    Succes heren ik heb er alle vertrouwen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑