Robert Duis wil jazzclub opzetten in Doesburg

Doesburger Robert Duis werkt aan het opzetten van een jazzclub in Doesburg. Hij heeft hiervoor restaurant De Liefde bereid gevonden hem onderdak te geven. De Limehouse Jazzband treedt dinsdag 6 maart op bij De Liefde.


‘Wij hebben aangeboden wel een jazzclub te willen beginnen, maar dan alleen met drankjes en leuk bittergarnituur. We hebben hiervoor de dinsdagavond gekozen, omdat we dan normaal niet geopend zijn. Het gaat om een pilot en kan uitmonden in een maandelijks gebeuren en bij succes misschien nog wel veel vaker’, aldus Margreet Deen van Restaurant De Liefde.


Robert Duis zorgt voor de muzikale invulling, restaurant De Liefde voor drankjes en een leuk bittergarnituur. Bij de eerste editie van de jazzclub op 6 maart zijn Selena & Bert Brandsma als speciale gasten aanwezig. Entree voor de avond bedraagt 6 euro per persoon en 10 euro per koppel.


De Limehouse Jazzband is geen onbekende in het jazzwereldje. De muziekgroep treedt in binnen- en buitenland op. Robert Duis is leider van de band en inwoners van Doesburg.

1 reactie

  1. piet van doleweerd

    hoe gaat ermee,goede gezondheid en een voorspoedig nieuwjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑