Rotary Doesburg komt met puzzel voor het goede doel

In navolging van de Doesburgse verjaardagskalender en de Doesburgse Kerstkaarten introduceert de Rotaryclub Doesburg dit jaar een Doesburgse legpuzzel. De puzzel bestaat uit duizend stukjes en laat na het goed in elkaar zetten een foto zien van enkele fraaie oude karakteristieke Doesburgse panden.


De puzzel zal voor het eerst te koop zijn op de Doesburgse Kerstmarkt op zaterdag 8 december bij de stands van de Rotary in de Kerkstraat en op het plein voor de Martinikerk. De puzzel kost 9,95 euro. Na de Kerstmarkt is de puzzel te koop bij Boek & Buro, Warenhuis Staarink, de VVV en Streekmuseum De Roode Toren.


De opbrengst van de legpuzzel gaat zoals altijd naar een lokaal goed doel. Het goede doel van deze actie is de Voedselbank Arnhem en omstreken, waar ook Doesburg onder valt. Zo zal er deze Kerst wat extra’s zijn voor de ontvangers van een pakket in en rondom Doesburg.


Meer informatie over de puzzel is te verkrijgen door een mail te sturen naar metbeijer@xs4all.nl of om langs te komen op een van de stands op de Kerstmarkt.

4 reacties

 1. Gert-Jan Tas

  Leuk voor de puzzelliefhebbers en een goed doel steunen. Wat wil je nog meer. Kopen dus!

 2. Martin Beijer

  Gert-Jan,

  Dank voor je enthousiaste en verkoopbevorderende reactie

 3. Gert-Jan Tas

  @Martin
  Als Rietmaters onder elkaar 😉

 4. Hanneke Hoed

  Heel goed doel, triest genoeg heel erg nodig in deze tijd.
  Goed dat daar op deze manier aandacht op gevestigd kan worden om ons er van bewust te maken dat het ook in deze tijd jammer genoeg nodig is.
  Oproep aan collega-ondernemers: denk bij overschot ook eens aan de voedselbank maar dan wel op tijd en niet alleen de spullen die over de datum zijn!Ook deze gezinnen gaan de “feestdagen” tegemoet…

  Hanneke Hoed,
  LekkerszenZo

  ps: ik weet wel de naam van een contactpersoon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑