Rotaryclub Doesburg gaat ook dit jaar weer kerstkaarten met Doesburgse winterplaatjes erop verkopen. De kaarten worden verkocht via de detailhandel in Doesburg en op de Doesburgse Kerstmarkt op 11 december aanstaande bij bij de Rotarystand. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan lokale Doesburgse goede doelen.


Kosten voor een setje van tien kaarten met enveloppen in een luxe doosje bedragen 6,95 euro.  De kerstkaarten zijn voorzien van exclusieve Doesburgse winterfoto’s, belangeloos beschikbaar gesteld door de Fotoclub Doesburg.


De kaarten kunnen tevens worden gekocht bij de reguliere detailhandel waar onder Boek & Buro Nieuwenhuis, Primera, Staarink Warenhuis en de VVV. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar op de Kerstmarkt op 11 december, waar tevens de traditionele glühwein en andere winterse lekkernijen worden aangeboden.


Van de opbrengsten zal net als in oktober van dit jaar een ouderenmiddag worden georganiseerd met veel muziek en herinneringen aan vervlogen tijden. Verder zullen er een of meerdere bankjes worden geplaatst op het nieuwe voetpad tussen Huize IJsselzicht en de binnenstad in De Loddero.