Rotra in finale prestigieuze ondernemerswedstrijd

Na de eerdere nominatie in juni van dit jaar is Rotra uit Doesburg uitgeroepen tot finalist van de verkiezing Ernst&Young Entrepeneur Of The Year 2013. Na een elevator pitch van twee minuten en gesprekken met de jury, onder leiding van MKB-voorzitter Hans Biesheuvel, behoort Rotra tot de finalisten in de categorie Accelerating.

 

De EY Entrepreneur of the Year Award wordt jaarlijks in ruim 50 landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

 

Andrea Vogel, Programma Directeur van Entrepreneur of the Year: ‘Succesvolle ondernemers zijn de smaakmakers van de economie waarbij het draait om kansen zien en kansen grijpen. Maar ook het beste halen uit talenten en mogelijkheden om zo het beste uit de organisatie te halen. Want juist ondernemers die het beste uit zichzelf en de omgeving halen, maken het verschil’.

 

De uiteindelijke winnaar wordt op 5 oktober bekendgemaakt.

 

1 reactie

  1. Wil Verlaan

    Voor mij is Rotra nu al de winnaar. Ik zit veel op de weg en kom Rotra daarom vaak tegen. Een soort van trots rijd ik er altijd even achter (wij van Doesburg) en het valt me op dat er heel goede chauffeurs achter het stuur zitten. En als je, bijna thuis, over de brug rijdt en je ziet een strakke rij vrachtwagens geparkeerd staan, wachtend op het uitrijden in de ochtend, dan voelt dat goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑