Koninklijke Rotra uit Doesburg investeert in de uitbreiding van haar activiteiten door de aankoop van bouwgrond op een strategische locatie nabij de snelweg A12. Er is terrein van ongeveer 130.000 m2 aangekocht aan de A348 nabij verkeersknooppunt Arnhem – Velperbroek.

 

Op deze locatie zal naar verwachting een Warehouse/crossdock worden neergezet, welke verdere groei van de activiteiten van Rotra faciliteert, zo laat Rotra weten in een persbericht.

 

Dit is een uitbreiding op de huidige Warehouse activiteiten in Doesburg welke gehandhaafd zullen blijven. Momenteel wordt in Doesburg gebouwd aan een binnenhaven voor containertransport welke in de loop van 2015 operationeel zal zijn.

 

De huidige locatie in Doesburg biedt Rotra onvoldoende mogelijkheid haar Warehousefaciliteiten verder te vergroten. Rotra verwacht hierdoor mede een positieve impuls te geven aan de werkgelegenheid in de regio. Met een nieuw Warehouse/crossdock voorziet Rotra in optimale bediening van het groeiend aantal klanten en het streven haar voorspoedige groei in de toekomst te continueren.