Rotra neemt activiteiten Veurink International BV over

Logistiek dienstverlener Koninklijke Rotra uit Doesburg breidt haar activiteiten uit met de overname van Veurink International in Hardenberg. Hiertoe is overeenstemming bereikt met curator dhr. Eringa. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening van Veurink uitstekend aansluit bij de activiteiten van Rotra.

 

Veurink International is gestart in 1883 en kent een rijke historie; in 2008 werd het 125-jarig bestaan gevierd. Begin dit jaar viel het overlijden van oud-eigenaar Jan Veurink te betreuren, waarna zijn beide zoons de werkzaamheden voortzetten.

 

Veurink heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd internationaal expediteur met als specialisme distributieactiviteiten in de Benelux, Duitsland en Italië en in mindere mate overige bestemmingen binnen Europa. Met de overname door Rotra vindt Veurink aansluiting bij een groter familiebedrijf die vergelijkbare markten bedient.

 

Rotra verwacht de hoge kwaliteit dienstverlening van Veurink verder te kunnen optimaliseren en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met deze samenvoeging van activiteiten. Naast de gebruikelijke diensten kunnen huidige klanten van Veurink voortaan geheel Europa over de weg en ook lucht- en zeevrachtzendingen onderbrengen bij één partij.

 

Inmiddels zijn medewerkers en klanten van Veurink geïnformeerd over de overname. Rotra heeft de intentie het merendeel van de medewerkers over te nemen. Het huidige pand in Hardenberg is gehuurd voor een langere periode en blijft derhalve in gebruik. Over de toekomstige inzet van het materieel is nog geen uitsluitsel te geven. Dit wordt verder onderzocht.

 

1 reactie

  1. Wil Verlaan

    Ondernemers met pit, die Rotra-jongens/meisjes! Ik wens hen veel succes. Het doet me overigens goed dat ze zorgvuldig kijken naar de medewerkers van Veurink. Ik hoop van harte dat zij hun werk kunnen voortzetten, dan wel ondersteund worden bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑