Only for Men in Doesburg heeft een nieuwe storemanager. Roy Kern is het nieuwe gezicht van de winkel aan de Barend Ubbinkweg. Hij vervangt de inmiddels vertrokken Frank Corbeek.

Corbeek was het gezicht van de Doesburgse vestiging van Only for Men vanaf het eerste uur. Vorig jaar werd hij benoemd tot areamanager en sinds dit jaar is hij niet meer werkzaam voor de winkelketen.

Zijn opvolger Roy Kern werkte in het verleden bij een vrijtijdsmodeketen en raakte na een bezoek bij Only for Men in Doesburg in 2013 zo enthousiast dat hij aan de slag ging bij Only for Men in Druten. Sinds vorig jaar is hij werkzaam in Doesburg.

Only for Men kwam afgelopen week in het nieuws met de re-opening van de prestigieuze winkel in onze stad. Het bedrijf heeft een complete metamorfose ondergaan.

‘De gasten reageren overweldigend. Ze zijn razend enthousiast met de nieuwe indeling en uitstraling’, aldus Kern.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.