Rudie Verhey terug met autobedrijf in Doesburg

Rudie Verhey is weer terug met een autobedrijf in Doesburg. Aan de Didamseweg in de wijk Beinum heeft de bekende Doesburger Autocenter Rudie Verhey geopend. Het bedrijf richt zich op verkoop van auto’s aan consumenten en garagebedrijven landelijk en in de regio, en richt zich op export naar buitenland. Het bedrijf wordt aangestuurd vanuit Carconcept in Doetinchem.

 

Rudie Verhey is een ervaren jongen in de autobranche. De laatste jaren is hij met Carconcept actief in Doetinchem. Dit bedrijf richt zich op luxe, jonge occasions. In Doesburg komt een soort van filiaal van Carconcept, waar Verhey occasions en inruilauto’s van Carconcept verkoopt. De reden voor een vestiging in Doesburg is dat Carconcept groeiende is en dat het bedrijf meerdere activiteiten is gaan ontplooien.

 

De auto’s staan op het gezamenlijke plein met Leigraafauto’s van eigenaar Martin Kreileman. Beide bedrijven staan op zich. De werkplaats van Autoservice Naaldenberg is gelegen naast het occasionbedrijf van Rudie Verhey  en wordt gebruik voor onderhoud en werkzaamheden aan de auto’s.

 

 

 

2 reacties

  1. robert duis

    @Rudie and Crew.

    Wens JOU met alle medewerkers heel veel goede zaken in jullie DOESBURG-vestiging!

  2. Frans Hofman

    Rudy succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑