In het monumentale pand het Arsenaal Doesburg is onlangs een ruimte vrijgekomen die te huur is. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 46 m2 en bevindt zich op de tweede verdieping van het pand.

Het is een rechthoekige ruimte met 6 ramen die uitkijken op de voortuin van het Arsenaal met daarachter de Kloostertuin en de Albert Heijn. Het is een ruimte die naar eigen wensen in te richten is. Het kan fungeren als winkelpand, studio, atelier of een andere bestemming.

De ruimte is direct te bereiken met een lift en een trap. Aan de voorkant van het Arsenaal is er een gratis parkeergelegenheid. In de ruimte zijn verwarmingen en een wasbak aanwezig. De huurprijs per maand wordt in overleg tussen beide partijen bepaald nadat de bestemming voor de ruimte helder is.

In het Arsenaal zitten meerdere (lokale) ondernemers gevestigd. Voor meer informatie, de huurprijs of voor het plannen van een korte bezichtiging kunnen belangstellenden contact opnemen met Lindy Balduk via lindy@arsenaal-doesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Foto: Falko Balduk