Volgende week van 15 tot en met 19 augustus vindt de eerste kindervakantieweek in Beinum plaats. Op initiatief van Markant kinderopvang en in samenwerking met Wijkraad Beinum is het plan opgevat om in de laatste week van de schoolvakantie diverse activiteiten te organiseren voor de kinderen van de wijk Beinum. Vrijwel alle workshops zijn uitverkocht, maar voor enkele workshops is nog plaats. Als afsluiting van de week vindt er een rommelmarkt plaats.


De activiteiten tijdens de week variëren van zelfportretten maken tot een outdoor parcour en van broodjes bakken tot leren jongleren. Kinderen van de beide basisscholen in de wijk, de Ark en de Wetelaar, hebben in de laatste schoolweek een formulier meegekregen met het hele programma en een inschrijf formulier.


Vrijwel alle workshops zijn volledig uitverkocht. Alleen voor de maandag (kunstworkshops) en voor de woensdag (circusdag) zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Men kan zich nog opgeven door rechtstreeks te mailen naar info@markantkinderopvang.nl.


Op vrijdag 19 augustus zal, als afsluiting, een rommelmarkt plaatsvinden. Deze wordt gehouden van 11.00 tot uiterlijk 15.00 uur en vindt plaats bij Oec. BS de Ark aan de Zanderskamp 93.


Er hebben zich al bijna dertig kinderen opgegeven om plaats te nemen met hun kleedje om een zakcentje te verdienen. Uiteraard is iedereen welkom, ook van buiten de Beinum, om te kijken of er iets moois tussenzit.


De vakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Doesburg, de Gelderse sportfederatie, Scouting Doesburg, Rode Kruis, Multimate, Restaurant La Liguria, Coop supermarkten, het Kruidvat, Warenhuis starink, Dekamarkt, Bertram’s brood en banket en Albert Heijn.


Zie ook:
Kindervakantieweek voor jongeren in wijk Beinum