Sanne Baars en Luc Versteeg winnen jaar lang gratis sporten

Sanne Baars en Luc Versteeg hebben tijdens de Sportmarkt in Doesburg op 22 juni een jaar lang gratis sporten gewonnen. Tijdens de sportmarkt konden kinderen meedoen met een prijsvraag. Aan het eind van de middag koos wethouders Henk Westra twee winnaars. De winnaars mogen zelf kiezen bij welke vereniging die aangesloten is bij Samenwerkendverband Sportend Doesburg (SSD) zij een jaar lang gratis willen sporten. Sanne heeft aangegeven dat ze wil turnen bij Unitas en Luc Versteeg overlegt nog met zijn ouders wat leuk is om te doen.

 

Deelnemers konden meedoen aan verschillende activiteiten. Onder andere zwemmen, waterpolo, korfbal, jeu de boules, kegelen, tennis, gymnastiek, voetbal en volleybal kwamen aan bod. De activiteiten duurde tot 15.30 uur en worden aangeboden op het sportveld van Korfbalvereniging Rivalen en in het zwembad Den Helder aan Den Helder te Doesburg. Zeven Doesburgse verenigingen verlenen belangeloos hun medewerking. Ook Kidsafety, Stepteam Doesburg en schaatskampioen Renske Winters waren aanwezig.

 

‘Ondanks wat regen en een iets lage opkomst vonden de kinderen die er wel waren het een leuke belevenis’, aldus Ben Tjepkema namens de organisatie.

winnaars ssd 600

 

 

1 reactie

  1. Ben Tjepkema

    Langs deze weg willen wij ook alle clubs en vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.
    Ondanks wat nat weer was het een zeer geslaagde dag.

    Namens de SSD iedereen gefeliciteerd en bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑