SC Doesburg en wethouder Jansen kiezen voor Oranjesingel

Sportclub Doesburg heeft in overleg met wethouder Jansen gekozen voor Oranjesingel als locatie waar de vereniging doorgaat. Het bestuur van Sportclub Doesburg wil van de twee velden op Oranjesingel er een hebben met kunstgras. Daarnaast zullen de kleedkamers op de schop moeten.


Dat staat te lezen op de website van Sportclub Doesburg. Doesburg denkt met twee velden, waarvan minstens een kunstgrasveld, alle teams in te kunnen roosteren op de nieuwe locatie. Daarnaast zijn er acht kleedkamers nodig.


De onderhandelingen met de gemeente verlopen prima, laat Sportclub Doesburg weten. Wel moet gezegd worden dat de gemeenteraad nog haar goedkeur moet geven voor het hele project, voegt de webmaster van sportclubdoesburg.nl eraan toe.


Sportclub Doesburg gaat nu een onderzoek doen om te kijken naar de financiele haalbaarheid van de plannen. Daarna wordt er verder gesproken. Als ook de gemeenteraad kiest voor Oranjesingel als toekomstige locatie, kan Sportclub Doesburg aan de slag.

2 reacties

 1. Appie

  Sportclub Doesburg heeft in het overleg met Wethouder Jansen haar voorkeur medegedeeld aan de wethouder.
  Anders dan de kop doet vermoeden heeft wethouder Jansen dus geen keuze gemaakt

 2. bart

  Kiezen is als je zegt dat wil ik.

  Voorkeur is zeggen dat zou ik willen.

  Snap trouwens niet dat men kiest voior locatie oranjesingel want in de bewoonde wereld lijkt het mij niet fijn als je er dicht bij woont met de gehele club die daar dan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑