Sportclub Doesburg heeft zondag goede zaken gedaan. In 6C won het thuis met 3-0 van NVC, terwijl concurrent Mariënveld op eigen veld onderuit ging. Hierdoor stijgt de ploeg van coachduo Ron Jansen en John Trentelman naar de vierde plaats.


Koploper in 6C blijft Worth Rheden. Ondanks een gelijkspel tegen laagvlieger Westendorp blijft de ploeg uit Rheden met ruime afstand aan kop en kan Worth Rheden het kampioenschap bijna niet meer ontgaan.


Tweede staat Zeddam, dat de lastige uitwedstrijd bij Mariënveld met 3-2 won. Derde in 6C staat VVL, dat op eigen veld verrassend verloor van Halle. Door de nederlagen van VVL en Mariënveld is er voldoende perspectief voor Sportclub Doesburg om het seizoen goed af te sluiten.


Sportclub Doesburg staat na achttien wedstrijden met 29 punten op de vierde plaats. VVL heeft 32 punten en Zeddam 37. Worth Rheden behaalde in achttien duels tot dusver maar liefst 45 punten.


Komend weekend wordt er vanwege Pasen niet gespeeld. Op 15 april speelt Doesburg een uitwedstrijd tegen koploper en titelfavoriet Worth Rheden. Mogelijk kan het team van coachduo Jansen/Trentelman voor een stunt zorgen. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Sint Joris (thuis), Halle (uit) en Wolfersveen (thuis).


Zie ook:
SC Doesburg verlengt contract met Jansen en Trentelman