Sportclub Doesburg is er niet in geslaagd te stunten in 6C. In het uitduel bij koploper Worth Rheden werd met 2-1 verloren. Dat betekende dat Worth Rheden zich kampioen mag noemen van seizoen 2011-2012. Sportclub Doesburg moet in de resterende drie duels nog alles uit de kast halen om deel te mogen nemen aan de nacompetitie.


Zondagmiddag kwam Doesburg op voorsprong in het duel tegen Worth Rheden. In Rheden kopte de thuisploeg op slag van rust gelijk, 1-1. In de tweede helft ging het spel op en neer en was het Worth Rheden dat wist de score.


De 2-1 betekende het kampioenschap voor de ploeg uit Rheden. Met nog drie wedstrijden te gaan is Worth Rheden niet meer te achterhalen door de concurrent. Slecht eenmaal verloor de ploeg uit Rheden en dat was uitgerekend tegen Sportclub Doesburg, het team dat dit seizoen onder leiding staan van de trainers John Trentelman en Rob Jansen. 42 Jaar geleden was Worth Rheden voor het laatst kampioen.


Voor Sportclub Doesburg resteren nog twee thuisduels tegen Sint Joris en Wolfersveen en een uitwedstrijd tegen Halle. Met name tegen Halle gaat een belangrijk duel worden. Beiden teams hebben namelijk 29 punten. Alleen VVL (35 punten), Zeddam (37 punten) en kampioen Worth Rheden (48 punten) hebben meer punten.