Meervoudig schaatskampioen Renske Winters uit Doesburg geeft op 27 november een informatieavond over voeding. De presentatie ‘Effect van Voeding’ wordt gehouden in de Buurtacademie in Doesburg.

 

Voeding speelt een belangrijke rol als het gaat over gezondheid en sportprestaties, laat Winters weten. ‘Maar hoe je daar nu precies mee om moet gaan en wat je nodig hebt, weet men vaak niet. Wat zit er tegenwoordig nog in onze voeding, invloeden van buitenaf, allemaal aspecten die er bij horen. Ook op het gebied van voedingssuppletie is veel onduidelijk, waar moet je op letten en hoe herken je een goed product?’, aldus Winters.

 

Over deze onderwerpen geeft Winters uitleg. Winters werkt al jaren met optimale voeding. Verder komt ambulanceverpleegkundige John Schrijer aan het woord over orthomoleculaire voeding.

 

Winters: ‘Naast dat je met voeding je fysieke en mentale balans kunt verbeteren, bieden wij vanuit onze onderneming ook de mogelijkheid hier financieel voordeel uit te halen. Zo kun je als persoon, ondernemer, sporter, sportclub je eigen financiële situatie verbeteren aan de hand van ons concept. fysiek, mentaal en financieel in balans is wat wij bieden’

 

De informatieavond in de Buurtacademie in Doesburg begint om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vooraf aanmelden kan via renske@sporterinbalans.nl.