De Schilderschool Doesburg start binnenkort met het project Droombomen. Hierbij kunnen ouders en kinderen om dromen op een creatieve manier te vereeuwigen. Kennismaken met dit project kan op 30 januari tijdens de nationale voorleesdag in de bibliotheek in Doesburg.

Iedereen droomt, zowel ouders als kinderen. Of we nu ‘s nachts dromen of dag dromen, dromen over de toekomst of dromen van onze prins. Het is vaak vluchtig en voor je ’t weet vergeten.

Wat is nu leuker om samen met je kind creatief aan de slag te gaan om je dromen en verlangens te vereeuwigen. Daarom biedt de Schilderschool een nieuwe groep aan: ‘Droombomen – groot en klein samen!’. Je geeft je op samen met je (klein) kind als team. Er is ruimte voor 7 koppels van twee dus wees er snel bij.

Start van het project is op donderdag 18 februari van 15.00 – 16.00 uur, direct na de voorjaarsvakantie. Vervolgens op 25 februari, 3 en 10 maart. Droombomen is geschikt voor basisschool kinderen in de onderbouw

Opgeven kan tot 10 februari via info@schilderschool.info. De kosten zijn 5 euro per persoon, dus samen 10 euro per keer. U geeft zich op voor vier de keer. Dit inclusief alle materialen.

Wilt u kennis maken met de begeleiders van Droombomen kom dan zaterdag 30 januari naar de nationale voorleesdag. Daar laten we de een echte droomboom in de bibliotheek van Doesburg tot bloei komen. Je mag dan zelf een droom komen schilderen op een appel, banaan, peer, bloesembloem of boomblad. 

Tijdens de nationale voorleesdag kunt u zich ook aanmelden voor ‘Droombomen’ met 10% korting.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.