Waterpoloreünie DWV op 20 augustus begint om 14.00 uur

De waterpoloreünie van de Doesburgse Watersportvereniging DWV op 20 augustus begint om 14.00 uur. Dat wordt gestart op een speciaal waterpoloveld, uitgezet in de passantenhaven in Doesburg.

Dit jaar bestaat de Doesburgse Watersport Vereniging DWV 85 jaar. Een mooie gelegenheid om een reünie te organiseren voor de waterpoloërs. Dit zal gebeuren op 20 augustus 2016 en wel in de Turfhaven in Doesburg. Dit is de haven waar voorheen de betoncentrale was gevestigd.

In de haven wordt met de hulp van de gemeente Doesburg een speelveld in de jachthaven neergelegd. Terug naar waar het ooit begon. Alfun Evenementen, Heel Metaal en het Rode Kruis hebben reeds hun medewerking toegezegd.

Van 14.00 uur tot 15.00 uur gaan de dames te water. Van 15.00 uur tot 16.00 uur gaan de heren te water. Van 16.00 uur tot 18.00 de gezellige borrel op de kade.

Allen die ooit waterpolo hebben gespeeld bij DWV zijn van harte welkom om mee te doen en/of te komen borrelen. Voor actuele informatie kunt u terecht op Facebook en wel bij: Waterpoloreünie DWV Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.

 

5 reacties

 1. Theo Houkes

  Lekker daar te zwemmen is dat water daar wel zuiver soms zie je daar bruine drap drijven zou dat eerst maar is laten onderzoeken voor dat je er mensen in laat zwemmen

 2. Paul Hamer

  Beste Theo, op 20 augustus a.s. is het water ’s middags schoon en er drijft daar dan geen bruine drap. Vanaf 14.00 uur wordt er dus gewoon waterpolo in het warme of koude water gespeeld.

 3. Theo Houkes

  Ga jij er dan liggen om die rommel op te vangen ik hoop voor je dat er niemand ziek woord en sucses ik ga er in iedergeval niet in mij te link

 4. jos van der beek

  sorry Theo maar ik ga een award aanvragen voor de minst positieve man van Doesburg jij bent het gefeliciteerd.

 5. Theo Houkes

  Dank je wel eindelijk is wat gewonnen waar kan ik hem ophalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑