Isala Groep Scouting Doesburg houdt zaterdag 23 juni weer een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen hun grenzen verleggen op het survivalparcours dat bestaat uit touwbruggen, een hindernisbaan, een oversteek met een vlot en nog veel meer. De inschrijving begint om 13.30 uur en om 14.00 uur gaat het programma van start. In kleine groepjes wordt er onder begeleiding van oudere scouts een parcours afgelegd. De dag eindigt om 16.30 uur. Deelnemen aan de Kids Survival Day kost 1 euro.


De Kids Survival Day wordt ieder jaar door Scouting Doesburg georganiseerd. Dat de dag niet alleen voor leden is, is een bewuste keuze. Het is een perfecte manier om andere kinderen kennis te laten maken met scouting.


De reguliere opkomsten van de bevers, welpen meiden en welpen jongens gaan zaterdagochtend 23 juni niet door. Zij zijn in de middag natuurlijk welkom om te komen survivalen. Deelname is voor hen gratis. De padvindsters en verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.


Net als alle andere activiteiten van Scouting Doesburg, wordt ook de Kids Survival Day georganiseerd door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Isala Groep Scouting Doesburg laat weten altijd op zoek te zijn naar mensen die het leuk vinden om leiding te geven aan een groep of te klussen aan ons clubgebouw.