Isala Groep Scouting Doesburg houdt zaterdag 5 juli een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zichzelf uitdagen en een survivalparcours afleggen dat bestaat uit vlotvaren, een touwbrug en nog veel meer hindernissen en activiteiten.

 

De inschrijving begint om 13.30 en om 14.00 uur begint het programma bij het clubgebouw van Scouting Doesburg aan de Panovenweg. Onder begeleiding van oudere scouts en leiding wordt er in kleine groepjes een parcours afgelegd. De dag eindigt rond 16.30 uur. Deelname aan de Kids Survival Day kost 1 euro.

 

De Kids Survival Day wordt elk jaar aan het einde van het seizoen georganiseerd door Scouting Doesburg. Deze dag is juist ook voor kinderen die geen lid zijn, het is een perfecte manier om kennis te maken met scouting.

 

De reguliere opkomsten van de Bevers en Welpen gaan zaterdagochtend 5 juli niet door. Zij zijn in de middag natuurlijk welkom om te komen survivalen, deelname is voor hen gratis. De Padvindsters en Verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.

scouting