Isala Groep Scouting Doesburg nodigt kinderen uit om op zaterdag 14 maart zelf popcorn te poffen op een echt kampvuur op de driesprong in het centrum van de stad. Dit in het kader van Scout it Out. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van Scouting, iedereen is welkom.

 

Tussen 11.00 en 15.00 uur is Scouting Doesburg te vinden op de driesprong, de kruising van de Ooipoortstraat, Meipoortstraat en Kerkstraat. Alle kinderen die het leuk vinden kunnen dan gratis popcorn komen poffen boven echt vuur. Het is mogelijk om alleen te komen, maar met een groepje vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk net zo leuk.

 

Scout it Out is een dag waarop scoutinggroepen uit heel Nederland zich laten zien in hun stad of dorp. Zij organiseren dan activiteiten voor kinderen en geven informatie over scouting. Scouting Doesburg doet hier al een aantal jaar aan mee met wisselende activiteiten in de binnenstad van Doesburg.

 

Voor vragen en meer informatie over scouting kan je langskomen bij het kraampje, of kijken op www.scoutingdoesburg.nl of facebook.com/scoutingdoesburg.