Seizoen voor Stepteam Doesburg weer van start

De eerste steptocht in 2014 met leden van stepteam Doesburg is een feit. Afgelopen zondag 9 februari werd een flinke steptocht gemaakt. Daarmee is het stepseizoen weer geopend.

 

Het was flink bikkelen tegen de wind in (windkracht 6!) maar het bleef droog en een ieder heeft de mooie afwisselende tocht van 25km volbracht, laat Menanynke Hulshof, voorzitter van Stepteam Doesburg, weten.

 

Hulshof: ‘Al steppend kom je op plekken waar je anders nooit komt en zie je hoe mooi omgeving Doesburg is, zoals De Veluwe. Gestept werd onder andere via Dieren, Spankeren, Leuvenheim, langs Landgoed De Wildbaan. Pitstop met appeltaart in buurtschap Broek bij De Vroolijke Frans na een stukje crossen door de bossen in Brummen. Vervolgens richting Hall langs Jachthuis Het Leusveld door bos, stuk langs het Apeldoorns kanaal richting Eerbeek, langs Priesnitz monument in Laag Soeren terug naar Dieren’.

 

De sportieve middag werd afgesloten een hapje en drankje. ‘Het was een geslaagde en gezellige dag voor alle leden met verschillende stepniveau’s. Wat tijdens zo’n dag en tijdens de training op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur geen probleem is en prima gaat’, aldus Hulshof.

Stepteam Doesburg

3 reacties

 1. Frans van der Krul

  Volgens mij is deze foto niet in Doesburg genomen.

 2. Menanynke Hulshof

  Klopt, foto is gemaakt voor café Het Schilderij in Dieren. We zijn een stepteam uit Doesburg en trainen ook vanuit Doesburg. Voor tochten in de omgeving hanteren we ook wel eens een ander startpunt & don’t worry we vergeten de plaatselijke horeca in Doesburg niet!Nodig je graag uit om onze website (www.stepteamdoesburg.nl) te bekijken en om eens mee te steppen!

 3. Hanneke Hoed

  Wel, Frans;
  Dat lijkt een uitdaging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑