Hans Kraay jr. komt op zaterdag 5 november naar Doesburg. Van 14.00 tot 15.00 uur geeft hij een signeersessie van zijn nieuwe boek ‘Kraay’ bij Only for Men.

Oud-voetballer Hans Kraay vertelt in zijn tweede boek over zijn privéleven en over de mensen die hem gevormd hebben tot wie hij nu is. Het nieuwe boek ligt eind oktober in de winkels en is geschreven door Vincent de Vries.

Op zaterdagmiddag 5 november is Hansie Hansie, zoals hij vaak wordt genoemd in het populaire tv-programma Voetbal Inside, aanwezig bij Only for Men. Bezoekers kunnen hem hier ontmoeten, een praatje met hem maken en het boek Kraay laten signeren.

De Graafschap
Hans Kraay voetbalde in het verleden onder andere bij De Graafschap. Na zijn voetballoopbaan is hij trainer geworden en gaan werken voor televisie. Hij is geregeld te gast in het voetbalprogramma Voetbal Inside bij RTL.

Omdat Kraay boegbeeld is van Only for Men, heeft de mannenkledingzaak een actie bedacht. Bij een Recall businessdeal krijg je het nieuwe boek van Hans Kraay jr. gratis mee naar huis. Bij aankoop van twee kostuums en twee overhemden van het Recall ontvangt de koper een flinke korting en het boek Kraay.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.