Sjors Sportief & Sjors Creatief ook dit jaar weer in Doesburg

Met ingang van het nieuwe schooljaar biedt de gemeente Doesburg alle sportverenigingen en culturele aanbieders de kans op unieke wijze en geheel gratis om zichzelf te promoten. Daarbij krijgen alle basisschoolleerlingen uit Doesburg de mogelijkheid op laagdrempelige wijze kennis te maken met de mogelijkheden van sport & cultuur binnen de gemeente, zonder direct lid te worden.


Sportverenigingen en culturele aanbieders bieden digitaal een activiteit aan via www.actiefindoesburg.nl en deze wordt gepromoot in het kleurrijke Sjorsboekje. Kinderen krijgen dit boekje mee naar huis en schrijven zich vervolgens digitaal in op hun favoriete activiteiten. Vaak gratis kunnen zij een kijkje in de keuken nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

 

Sjors heeft het afgelopen jaar maar liefst 414 kinderen in beweging gebracht. Dat Doesburg nog lang niet klaar is met sport & cultuur blijkt uit de stijgende lijn van inschrijvingen door de kinderen. Vanaf het eerste jaar dat Sjors actief is in de gemeente, vloeien er ieder jaar meer inschrijvingen.

 

‘Meld uw activiteit ook aan op de nieuwe website van www.actiefindoesburg.nl voor 1 september. Wij hebben u als vereniging nodig. Uw aanbod met verenigingsinformatie komt in een wervend boekwerk terecht en deze bewaargids wordt eind september 2015 op alle basisscholen in gemeente Doesburg verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging of organisatie!’, aldus Ward Terpstra.

1 reactie

  1. Bartho Engelsman

    helaas vallen de leerlingen van het speciaal onderwijs ( wat niet in Doesburg gegeven word ) weer buiten de boot, Ik weet dat voetbal club Doesburg wel aan de weg timmert voor deze leerlingen ( waar ik dan ook dankbaar voor ben ) maar waarom niet de krachten bundelen, ook voor sport liefhebbers die met wat meer aandacht ook in Doesburg willen sporten en bewegen.
    met sportieve groet
    Bartho Engelsman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑