Breedtesport Doesburg en 0313 Doesburg bieden basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingsactiviteiten van sport- en creatieve organisaties. Om de start in te luiden wordt een tekenwedstrijd georganiseerd. Acht tekeningen zijn genomineerd. De winnende tekening siert binnenkort het Sjors scholenboekje in Doesburg en wint een sportief feestje met de hele klas.

 

Stemmen kan op www.sportenindoesburg.nl en klik op activiteiten. De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2014 – 2015 te fabriceren. Er zijn 215 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg en 0313 Doesburg.

 

Acht tekeningen zijn genomineerd. De wedstrijd heeft twee categorieën en daarom twee prijzen. Categorie één bestaat uit vier tekeningen van groep 3 t/m 5. Van elke school één. Categorie twee bestaat uit vier tekeningen uit groep 6 t/m 8, ook van elke school één.

 

Vanaf 6 oktober tot 13 oktober mag iedereen op de website www.sportenindoesburg.nl stemmen op één van de acht genomineerden. Klik op activiteiten en dan op de button van de tekenwedstrijd. De tekeningen met de meeste stemmen komen op de voorkant of achterkant van het Sjors Scholenboekje en winnen voor de hele klas een middag zwemmen, mogelijk gemaakt door Zwembad Den Helder.

 

De 8 tekeningen zijn van:

Liam Onstein                  Groep 4         De Wetelaar

Jay Rutten                  Groep 5         Horizon Ooi

Dimphy Backer         Groep 4         Horizon Stad

Isis Niels                  Middenbouw          Anne Frank

Megan Onstein         Groep 8         De Wetelaar

Britt van Dijk                  Groep 7          Horizon Ooi

Noa Kroets                  Groep 7         Horizon Stad

Ozan Akbas                  Bovenbouw         Anne Frank