Slotevenement Doesburg 777 zoekt deelnemers

De Plaats in Arnhem zoekt deelnemers voor Expeditie Doesburg 777, het slotfestijn van Doesburg 777 dat van 10 tot en met 19 september gaat plaatsvinden op verschillende locaties in Doesburg. Het gaat om een bijzondere voorstelling in, met, door en voor Doesburg.

 

Expeditie Doesburg 777 speelt op meer dan vijftien bijzondere locaties. Op de trans van de kerktoren, op de brug over de IJssel, tussen de bomen van De Linie, in één van de mooie musea of ‘gewoon’ op een balkonnetje of in een huiskamer ergens in Doesburg.

 

Op elke locatie wordt een scène gemaakt die past bij die locatie. Samen vormen deze scènes Expeditie Doesburg 777. ‘Een avontuurlijke theaterreis om niet te missen’, zo laat Jeanet Hacquebord namens de organisatie weten.

 

Aan Expeditie Doesburg 777 werken Doesburgse amateurgezelschappen mee: koren, dansgezelschappen en muziekensembles. Maar er is nog plaats in de voorstelling. Expeditie Doesburg 777 zoekt mensen die willen meespelen, zingen, musiceren of dansen, een ruimte beschikbaar hebben die als tijdelijk theater kan dienen, of willen helpen in de organisatie.
‘Voor wie? Voor degene die er zin in heeft. Jong of oud, met of zonder ervaring. Je kunt je individueel opgeven, maar ook samen met je buren, met de band waarin je speelt of het clubje waarmee je cabaret maakt. Alle opgaven zijn welkom. En heb je een mooie zolder, tuin, balkon, woonkamer of andere ruimte die kan dienen als tijdelijk theater: word tijdelijk theater directeur en meld je aan’, aldus Hacquebord.

 

Inschrijven kan nu al via de website: www.d777.nl/doemee. Om deelnemers te informeren is er op maandag 20 april om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in jongerencentrum 0313 in De Linie 2.

1 reactie

  1. Gert-Jan Tas

    Lijkt me leuk een evenement op een afgesloten IJsselbrug!!
    Is daar aan gedacht?http://www.rijkswaterstaat.nl/water/plannen_en_projecten/vaarwegen/ijssel/verkeersbrug_doesburg/index.aspx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑