Gemeente praat met Caleidoz over maaltijdvoorziening IJsselzicht

De gemeente Doesburg zegt in gesprek te zijn met welzijnsorganisatie Caleidoz over de mogelijkheden voor het anders organiseren van de maaltijdvoorziening in het woon-zorgcomplex IJsselzicht. Zorginstelling Attent stopt met een aantal zorgtaken binnen het woon-zorgcomplex, waaronder de maaltijdvoorziening. De huidige voorziening stopt per 1 juli 2015.

 

Wethouder Peter Bollen ziet de maaltijdvoorziening liever niet verdwijnen: “We zijn tijdig met Caleidoz en IJsselland in gesprek gegaan om te kijken of de maaltijdvoorziening kan blijven bestaan. Tevens zijn we aan het kijken of het anders georganiseerd kan worden, door er wellicht een voorziening van te maken waar wijken als Noordelijk en Zuidelijk Molenveld en de Binnenstad ook gebruik van kunnen maken.”

 

Caleidoz onderzoekt op dit moment de mogelijkheden om een dergelijke voorziening op te zetten en kijkt welke hulp en samenwerking van andere zorgpartners daarbij komt kijken. Inwoners van Doesburg ontvangen binnenkort meer informatie.

 

1 reactie

  1. Frans van der krul

    En zo wordt de zorg en wonen nog verder gescheiden!En wordt het geld over meer organisatie rondgepompt en blijft er steeds minder voor de zorg zelf over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑