Tv-winkel verhuist van Kerkstraat naar Meipoortstraat

De tv- en witgoedzaak in de Kerkstraat in Doesburg gaat verhuizen. De elektronicawinkel verhuist naar de Meipoortstraat 7, naar het pand waar momenteel het Kunstlab is gevestigd. Met de verhuizing komt een eind aan speculaties dat de winkel Doesburg zou verlaten.

 

Vorige week maakte DoesburgDirect.nl bekend dat het Kunstlab gaat verhuizen. Reden voor de verhuizing is dat het pand een nieuwe huurder krijgt. Nu is bekend dat deze huurder de tv- en witgoedzaak is die in de Kerkstraat 51 is gevestigd.

 

‘Uiteraard zijn wij van de werkgroep Vitalisering Binnenstad Doesburg daar heel blij mee. Het is een winkel die, zeker op zijn nieuwe plek, een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de vitalisering van de binnenstad’, aldus Herman Geereking namens de werkgroep.

 

De nieuwe locatie van Kunstlab is nog niet bekend. Verwacht wordt dat binnenkort meer bekend wordt over de toekomst van deze ‘creativiteitsshop’.

3 reacties

 1. Theo Houkes

  zet je het kunstlap toch op de plaats van de witgoed winkel zo simpel is het nu gewoon effe ruilen

 2. Ton Bulte

  Kunstlap heeft ruimte nodig en die is er op de Leigraafseweg.

 3. Theo Houkes

  sorry maar ik word een beetje moe van jou met je leigraafse weg daar zit je buiten het centrum zulk soort bedrijfjes als het kunstlab horen in de binnestad als je zoals jij alles naar de leigraafseweg wil doen houden we niks over in de binnestad.
  Leigraafseweg ik weet het veel plek maar ook afgelegen meer voor bedrijfs ruimte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑