Doesburg Binnenste Buiten krijgt een extra dimensie met een Slowfood Markt. Nog nooit eerder was er op de braderie zoveel ruimte voor streekproducten.

De Slowfood Markt vindt plaats op vrijdag 15 juli. Een twintigtal ondernemers staan dan opgesteld in de Koepoortstraat. Bezoekers kunnen proeven van de regionale lekkernijen zoals kazen, worsten en honing.

Het is voor het eerst dat slowfood in deze vorm en omvang onderdeel uitmaakt van Doesburg Binnenste Buiten. Eerder dit jaar waren er ook slowfood-kramen aanwezig in Doesburg. Dat was bij de Mosterd & Food Dag. De reacties op de slowfoodkramen was toen erg positief.

Doesburg Binnenste Buiten begint op woensdag 13 juli en gaat door tot en met zaterdag 16 juli. Gedurende die dagen verandert de binnenstad van Doesburg in een groot evenementenlocatie met tal van activiteiten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.