De Doesburgse horeca pakt flink uit tijdens Doesburg Binnenste Buiten. Vooral in de avonduren is er veel live-muziek en optredens bij diverse horecazaken.Zo verandert het marktplein in een groot muziekspektakel met optredens van DJ La Fuente (vrijdag) en Pearl Jozefzoon (zaterdag). Op donderdagavond staat ‘Doesburg goes foute party’ van Q Music gepland. De pleinfeesten op 14, 15 en 16 juli beginnen om 19.30 uur.

De Waag plaatst tijdens Doesburg Binnenste Buiten een podium voor Societeit “De Harmonie”. Op vrijdag 15 juli treedt hier vanaf 20.00 uur de band 5th Wheel op en op zaterdag 16 juli vanaf 20.00 uur is het podium voor de Doesburgse rockformatie The Jibs.

Caldo e Freddo heeft voor donderdag 14 juli om 20.00 uur de band Enge Buren vastgelegd. Het programma bestaat uit drie multi-instrumentalisten die naar eigen zeggen uitblinken in persiflages en karikaturen. Op vrijdag treedt vanaf 20.00 uur de coverband The Ticket op en op zaterdag is de Vischmarkt voor rockband JPR Strinxband.

DuMidi op de driespong in de stad komt met SoulXtension (donderdag 14 juli vanaf 20.00 uur), Eyewitness (vrijdag 15 juli vanaf 20.00 uur) en HIKE (zaterdag 16 juli om 20.00 uur). Zaterdag is er vanaf 15.00 uur een dj.

Doesburg Binnenste Buiten begint op woensdag 13 juli en gaat door tot en met zaterdag 16 juli. Gedurende die dagen verandert de binnenstad van Doesburg in een groot evenementenlocatie met tal van activiteiten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.