Doesburg Binnenste Buiten is het strijdtoneel van het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Op donderdag 14 juli vinden de voorrondes voor het NK plaats in de binnenstad.Verschillende marktkooplieden proberen dan op ludieke wijze hun waar te verkopen. Dit levert veelal hilarische momenten op. Het is entertainment ten top. De betere marktkooplieden gaan door naar de volgende ronde.

De voorronde van het NK Standwerken vindt plaat in de Koepoortstraat. De verkoopdemonstraties beginnen om 14.00 uur en duren tot 21.00 uur. De beste marktkoopman krijgt de titel ‘Beste standwerker van Doesburg’. De prijsuitreiking is na afloop in de Koepoortstraat.

Doesburg Binnenste Buiten begint op woensdag 13 juli en gaat door tot en met zaterdag 16 juli. Gedurende die dagen verandert de binnenstad van Doesburg in een groot evenementenlocatie met tal van activiteiten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.