Gasthuiskerk Doesburg heeft haar najaarsprogramma bekend gemaakt. Daarin zien we onder andere een interview met Sonja Barend, een vertelling van Peter Buwalda en een lezing van Özcan Akyol, op tv beter bekend als Eus.

Het culturele seizoen begint op zondag 2 september. De Gasthuiskerk heeft onlangs de najaarsplanning bekendgemaakt.

Het interview met tv-bekendheid Sonja Barend is op zondag 30 september. Deze keer wordt ze zelf geïnterviewd over haar jonge jaren, haar loopbaan en haar televisiewerk.

Woensdag 17 oktober komt schrijver, columnist en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol naar Doesburg. De Deventernaar is naast bekendheid op het gebied van sport volgens insiders een van de beste verhalenvertellers van de Nederlandse literatuur.

Schrijver Peter Buwalda komt vrijdag 23 november naar Doesburg. Hij gaat dan in op zijn nieuwe boek ‘Otmars zonen’, dat binnenkort verschijnt. Buwalda won inmiddels diverse boekenprijzen.

Naast deze drie bekende personen staat er meer op het programma. Van muziek tot theater, van cultuur tot cabaret. De Gasthuiskerk is een half uur voor aanvang van de voorstellingen geopend.

Kaarten kunnen worden besteld via www.gasthuiskerk.nl en kunnen tot 20 minuten voor de voorstelling worden afgehaald. Jongeren tot 21 jaar krijgen 25 procent korting op vertoon van hun ID of CJP-pas, studenten- of leerlingenkaart.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.