Huidenzo in de Helminchstraat in Doesburg gaat uitbreiden. Er komt een tweede behandelruimte, zodat het bedrijf de diensten verder kan uitbreiden.

‘Zo hebben wij een huidtherapeute in dienst die een keer in de drie weken aanwezig is voor het laseren van overbeharing. Maar ook zeker om de service naar een hoger niveau te tillen. Huidtherapeutes zijn medisch onderlegd en worden in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar’, aldus eigenaresse Lizzy Schut.

Door de extra behandelruimte zijn de behandelingen opgesplitst in twee onderdelen; huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ontspannende gezichtsbehandelingen. De gehele praktijk is ingericht voor zowel vrouwen als mannen.

Lizzy Schut: ‘We zijn qua kennis altijd up to date en voor alle soorten huisproblemen is iedereen welkom. Het is bijna twee jaar geleden dat ik de zaak van de vorige eigenaresse heb overgenomen en ik voel me bevoorrecht om haar levenswerk voort te zetten’.

Huidenzo is geopend op dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 12.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.