Ter gelegenheid van 70 jaar bevrijding van Doesburg brengt Postzegelvereniging Phila Hanze in samenwerking met het 4-5 mei Comité een set van drie speciale postzegels uit. De ontwerpen van de zegels zijn met zorg gekozen; het monument op de Burgemeester Flugi van Aspermontlaan, Vredesmonument op de Markt van Jan Wolkers en de bevrijdings binnenkomst van militaire voertuigen met de Nederlandse vlag.

 

Het setje postzegels zal in een beperkte oplage verschijnen en is voor verzamelaars een bijzonder collectors item. Ook is het mogelijk om de zegels op enveloppen of kaarten te plakken. Ze hebben een frankeer waarde voor een normale brief.

 

Om zeker te zijn een serie in bezit te krijgen kunnen de mapjes met 3 zegels besteld worden. De kosten zijn 5 euro per mapje met de drie verschillende zegels. Voor een velletje van 10 stuks per afbeelding is de prijs 8,50  euro per vel. Postzegels zijn te bestellen tot en met donderdag 2 april 2015.

 

 

Belangstellenden kunnen op de volgende manieren bestellen: Per e-mail aan j.van.ushen2@kpnplanet.nl. Per post aan secretaris Postzegelvereniging Phila Hanze, J. van Ushen, Acaciastraat 26, 6982 AR Doesburg. Graag vermelden : Uw naam, adres, tel. nr. en aantal mapjes en/of velletjes die u wenst.

 

De mapjes en velletjes postzegels 70 jaar bevrijding Doesburg kunnen worden afgehaald tegen contante betaling op: 18 april tijdens het bevrijdingsfestival in de hal van het stadhuis tussen 14.00 en 17.00 uur. Op Koningsdag presenteert Postzegelvereniging Phila Hanze zich in het Stadhuis in de raadzaal van het Stadhuis, Bevrijdingsdag 5 mei 2015 in museum De Roode Tooren. Beide dagen tussen 10.00 uur en 15.30 uur.

postzegels