Spectaculaire lasershow in Doesburg op 30 april

Doesburg en Oranje komt met een spectaculaire lasershow op Koninginnedag. Het gaat om een 20 minuten durende show die ’s avonds op 30 april om 22.00 uur moet plaatsvinden. Doesburg en Oranje meldt dit op Facebook.

 

De circa 20 minuten durende lasershow wil Doesburg en Oranje, in samenwerking met de gemeente Doesburg, aanbieden aan de Doesburgse bevolking ter gelegenheid van deze bijzondere Koninginnedag, zo laat Doesburg en Oranje weten.

 

Koninginnedag wordt dit jaar voor het laatst op 30 april gehouden. Vanwege de kroonwisseling wordt vanaf 2014 Koningsdag gehouden op 27 april, de verjaardag van Willem-Alexander, de opvolger van Koningin Beatrix.

 

Op de website van Doesburg en Oranje wordt overigens nog geen melding gemaakt van de lasershow. Ook niet van andere activiteiten. Wel is er doorgaans veel te doen op Koninginnedag in Doesburg, zoals onder andere de vorig jaar weer in het leven geroepen Singelloop.

 

2 reacties

  1. Hanzestad Radio

    We gaan er zeker reclame voor maken om zoveel mensen te bereiken voor dit leuke evenement.

  2. Doesburg en Oranje

    Deze week gaat het (voorlopige) programma op de site.
    Niemand hoeft op 30 april iets te missen want overal in de stad staan tv’s met de beelden uit Amsterdam en wat is er dan gezelliger dan Koniginnnedag in Doesburg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑