De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) houdt, in samenwerking met Breedtesport Doesburg, op woensdag 10 december de ‘Spetterende Watersport Happening’ in Doesburg. De happening vindt plaats in zwembad Den Helder van 14.30 – 16.30 uur. Alle Doesburgse jeugd en jongeren met minimaal een zwemdiploma A kunnen meedoen.

 

Onder professionele begeleiding komen deelnemers in aanraking met de verschillende facetten van de zwem- en waterpolosport, maar er zijn meer leuke en verrassende activiteiten.

 

Meedoen is gratis als deelnemers zich inschrijven. Dit kan door op  www.sportenindoesburg.nl te klikken op activiteiten. Deelnemers die zich niet vooraf inschrijven betalen 1,60 euro, te voldoen bij het zwembad. Deelname is op eigen risico en kan alleen met een geldig A-diploma.

 

Voor meer informatie of vragen over de ‘Spetterende Watersport Happening’ zie Breedtesport Doesburg via www.sportindoesburg.nl of de site van DWV Doesburg via www.dwvdoesburg.nl. Contact opnemen met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg via email info@sportenindoesburg.nl of telefoonnummer 06 51 200 695 kan ook.