VIT-hulp bij mantelzorg, onder andere actief in Doesburg, houdt een speurtocht in de bossen rondom kasteel Slangenburg in Doetinchem. De speurtocht vindt plaats op zondag 15 september en is bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar die thuis te maken hebben met familieleden die zorg nodig hebben.

 

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die thuis te maken hebben met iemand die extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een broer of zus met een beperking of autistische stoornis, een ouder met een chronische ziekte of bijvoorbeeld een grootouder die dementeert.

 

VIT-hulp bij mantelzorg nodigt jonge mantelzorgers tussen de 8 en 18 jaar en woonachtig in de gemeente Doesburg, Aalten, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk uit voor een speurmiddag met spannende en actieve opdrachten.

 

De speurtocht vindt plaats in de bossen rondom kasteel Slangenburg aan de Kasteellaan in Doetinchem en duurt van 13.30 tot 16.30 uur.  Aan de speurtocht zijn geen kosten verbonden. Opgave is wel gewenst. Dit kan tot 6 september door te bellen naar VIT (0544) 82 00 00 of te mailen naar info@vithulpbijmantelzorg.nl.