DWV Doesburg houdt in het weekend van 9 en 10 maart zijn jaarlijkse sponsordag. Op deze dagen zullen alle sponsoren, welke de vereniging een warm hart toedragen, worden ontvangen in Zwembad Den Helder en in het zonnetje worden gezet.

 

Op zaterdag 9 maart start een overvol programma met vier waterpolowedstrijden van de senioren herenteams en het damesteam. ‘Indien u graag kennis wilt maken met deze enerverende tak van de zwemsport dan bent u van harte welkom.  Alle teams zullen aan u worden voorgesteld en er is gelegenheid om aan waterpolo experts vragen te stellen over spelregels ed. Tussen de wedstrijden door zal de Sponsorcommissie van DWV zijn zelf ontworpen verenigingskleding presenteren’, aldus voorzitter Andre Vreman.

 

Vreman: ‘Op zondag 10 maart doen we het programma nog eens dunnetjes over. Dan betreden de zwemtalenten van de vereniging het badwater voor het zwemmen van het vierde deel van E.ON-competitie. Onder hen de drie Nederlands Kampioenen van 2012, Aniek Bloemendaal, Marleen Ankersmit en Lynn Kamphuis. Ook hier zal tijdens de pauze de verenigingskleding worden gepresenteerd. U bent van harte welkom’.